Yüz Binlerce İnsanın Hayatına Dokunduk
Yayın tarihi: 28.03.2026 10:08
Başkanımız Dr. Bilgehan Güntekin, tvnet televizyonuna konuk olarak “Hafta Sonu” programında TADD’ın Afrika’daki Ramazan faaliyetlerini anlattı.
TADD’ın 2015 yılında; Afrika ülkeleri ile eğitim, sağlık ve ekonomi alanlarında iş birliğini artırmak, ihtiyaç olan alanlarda doğrudan yardımda bulunmak ve ülkemizdeki Afrika farkındalığını artırmak amacıyla kurulduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Dr. Güntekin, bugüne kadar yüzbinlerce Afrikalı kardeşimizin hayatına dokunmanın mutluluğunu anlattı.
Ramazan, kurban, sağlık, hayvancılık, tarım ve birçok kalemde faaliyet gösterildiğini ifade eden TADD Başkanı, bu Ramazan’da da 10’a yakın Afrika ülkesinde iftar ve kumanya dağıtımı yapıldığına değindi.
Yorum Yap
Bağış Seçenekleri
Su ve Kuyu Projeleri
Afrika’nın en büyük ihtiyacı olan temiz ve içilebilir su kaynaklarına yönelik faaliyetlerimiz Uganda ...
Süt Keçisi
Dünyada aşırı yoksulluk içinde yaşayan insanların yüzde 67'si Sahra Altı Afrika’da yaşam mücadelesi ...
Güneş Kiti
Afrika Kıtası’nda nüfusun yarısını oluşturan yaklaşık 620 milyon kişi elektriğe ulaşamıyor. Elektriğ ...
Afriped Hijyen Seti Bağışı
TADD olarak özellikle Afrika kırsalında yaşayan kadın ve genç kızların en önemli ihtiyaçlarından bir ...




